Dagje weg De Stok

Dagje De Stok

Tijd voor een dagje De Stok! Dit leisurepark aan de rand van Roosendaal heeft alles wat je nodig hebt voor een ultiem dagje actie, ontspanning én lekker eten.

Actie en ontspanning

De leukste hotspots op loopafstand van elkaar: bij Leisurepark De Stok kun je je een hele dag vermaken! Van shoppen tot skydiven en van heerlijk eten tot een cocktail drinken. 

Shoppen bij Designer Outlet Roosendaal

Begin de dag met een bezoek aan Designer Outlet Roosendaal. Hier kun je naar hartenlust shoppen bij bekende designer merken als NIKKIE, Karl Lagerfeld, Calvin Klein en Levi’s. Stuk voor stuk prachtige winkels waar je niet uitgekeken raakt! Tussendoor geniet je van een heerlijke kop koffie met wat lekkers bij Mockamore. Even uitrusten en weer door! Want met de ruim 75 winkels ben je hier heel wat uren zoet. De auto parkeer je veilig bij de Outlet zelf, zodat je al die tasjes natuurlijk zo in de auto kunt leggen.

Lunchen bij Het Hooihuis

Voor de lunch hoef je niet ver te rijden, want bij De Stok zijn meerdere leuke plekken waar je kunt genieten van allerlei lekkers. Bijvoorbeeld bij restaurant het Hooihuis, waar je voor de deur de auto parkeert. Met mooi weer heb je hier helemaal mazzel, want dan kun je een tafeltje zoeken in de ruime, groene tuin. De gerechten, veelal biologisch en van lokale leveranciers, sluiten perfect aan bij het seizoen. Ga voor het uitgebreide 3-gangen lunchmenu of kies voor een ander lekker gerecht van de kaart.

Vliegen zonder parachute

Laat de auto lekker staan en loop de hoek om naar Indoor SkyDive Roosendaal. Het avontuur dat je hier te wachten staat ga je nooit meer vergeten: vliegen zonder parachute! In een windtunnel zweef je alsof je een echte vrije val maakt, zonder dat je daarvoor uit een vliegtuig hoeft te springen. Hoogtevrees is hier dus geen excuus! Een unieke ervaring en zeker de moeite waard voor iedereen die parachutespringen op zijn/haar bucketlist heeft staan.

Cocktails in het zand

Sta je na het vliegen wat wankel op de benen? Geen probleem, want je kunt letterlijk rollend naar de volgende locatie. Het naastgelegen Bravo24 is deze zomer omgetoverd tot tropische bestemming waar je met de voetjes in het (strand)zand de dag afsluit met een ‘foodflight to the beach’. Giga gamba’s van de Ofyr en een lekkere cocktail, beachgames en hopelijk een heerlijk zomerzonnetje: jouw dag kan niet meer stuk!

Om deze webapp aan je beginscherm toe te voegen, tik op het delen-icoon en kies 'Zet op beginscherm'. Om deze webapp aan je startscherm toe te voegen, open het menu en kies 'Toevoegen aan startscherm'.