Culinair genieten tijdens de kerstdagen

Laat je verwennen op culinair gebied!

Geen zin om zelf in de keuken te staan? Bij deze restaurants staat het team met Kerst voor je klaar!

Wil jij jezelf tijdens de kerstdagen op en top laten verwennen op culinair gebied of heb je gewoon geen zin om zelf in de keuken te staan? Ga dan heerlijk dineren! Trek die chique outfit uit de kast, nodig goed gezelschap uit en laat de kok doen waar hij/zij goed in is: een voortreffelijk diner op tafel zetten. Bij deze restaurants staat het team met Kerst voor je klaar, maar wacht niet te lang met reserveren!

Restaurant Sistermans

Op kerstavond en beide kerstdagen staat er een uitgebreid kerstdiner inclusief aperitief en koffie op het menu. Begin de avond goed met een proeverij van amuses, om vervolgens te genieten van onder andere kabeljauw, runderwang en gebraden hertenrug. Ook het dessert is om je vingers bij af te likken! Reserveer dus snel jouw tafeltje bij Restaurant Sistermans.

Restaurant Oost

Een smaakvol 5-gangendiner in Oosterse stijl: het kerstmenu ziet er veelbelovend uit! En het leuke is, naast het “gewone” menu, is er ook een volledig vegetarisch kerstmenu. Dus eet je geen vlees maar wil je wel kunnen genieten van een uitgebreid kerstdiner? Laat je dan culinair in de watten leggen bij Oost!

Bistro Cannelle

Nog zo’n fijne plek voor een heerlijk avondje uit: Bistro Cannelle! Ook hier kun je op kerstavond en beide kerstdagen dineren in het sfeervolle restaurant. Er wordt een uitgebreid 4-gangenmenu geserveerd waarbij je vooraf je voorkeuren kunt aangeven. Zo weet je zeker dat alles in de smaak valt! Met als kers op de taart: een grand kerstdessert!

Captain Cook's

Wat hebben ze het bij Captain Cook’s gemist om een heerlijk kerstdiner te mogen serveren! Daarom wordt er dit jaar speciaal uitgepakt. Een smaakvol proeverij-menu met per gang een diversiteit aan gerechtjes. Voor het hoofdgerecht maak je zelf een keuze uit vlees, vis of vegetarisch. Maak je avond compleet met een wijn- of bierarrangement en laat je smaakpapillen verrassen!

Bistro Le Mouton

Bij Bistro Le Mouton stel je zelf jouw kerstmenu samen aan de hand van verschillende voor-, hoofd- en nagerechten. Van een wildproeverij tot vissalade en van kalfsoester tot zalmfilet. En dan hebben we het nog niet eens over het dessert gehad! Een heerlijke spoom tussendoor maakt het menu helemaal compleet. Reserveer tijdig een tafel om verzekerd te zijn van een plekje!

Alle activiteiten

Ben je benieuwd naar alle activiteiten die tijdens Hartverwarmend Roosendaal georganiseerd worden? Bekijk dan de volledige agenda!

Om deze webapp aan je beginscherm toe te voegen, tik op het delen-icoon en kies 'Zet op beginscherm'. Om deze webapp aan je startscherm toe te voegen, open het menu en kies 'Toevoegen aan startscherm'.