Buiten opwarmen: verwarmde terrassen

Opwarmen op het terras

Terrasverwarmers, plaidjes en een haardvuurtje: laat de winter maar komen! Op deze plekken zit je er het hele jaar door warmpjes bij.

Verwarmde terrassen

Koukleumen op het terras is niet meer nodig, want ook in de winter vind je nog net geen tropische temperaturen in de buitenlucht. Terrasverwarmers, plaidjes en een haardvuurtje: laat de winter maar komen! Op deze plekken zit je er het hele jaar door warmpjes bij.

Pinxos

Ook bij Pinxos kan het helaas niet het hele jaar zomer zijn, maar het komt wel een heel eind in de buurt! Dankzij de beschutte binnentuin die deze winter extra is aangekleed met een tarp en heaters, zit je hier ook op koude dagen toch lekker warm. Niks voor jou die frisse buitenlucht? Je kunt natuurlijk ook gewoon binnen zitten.

SPOT

Genoeg plekjes buiten om je op te warmen bij de terrasverwarmers én een tent voor als je liever binnen zit: het in wintersfeer gehulde terrein van SPOT is helemaal winterproof. Met verschillende leuke activiteiten en evenementen op de agenda, is het hier altijd goed toeven!
Vanaf 24 december houdt SPOT een winterslaap. Kom dus nog snel even opwarmen!

Chagall

Aan de voorzijde van Chagall staat het grote terras op de (oude) Markt, maar aan de achterkant is nog veel meer plek! Hier vind je namelijk een verborgen binnentuin waar je lekker knus kunt opwarmen. Dé plek om heerlijk te ontspannen onder het genot van een hapje en (warm) drankje.

Oude Markt

Op de (oude) Markt zijn genoeg terrassen om uit te kiezen. En het leuke is, al deze terrassen zijn omgetoverd tot fijne, warme plekjes! Zo kun je het hele jaar onder de toren van de Sint Jan tot in de late uurtjes genieten van gezelligheid.

Alle activiteiten

Ben je benieuwd naar alle activiteiten die tijdens Hartverwarmend Roosendaal georganiseerd worden? Bekijk dan de volledige agenda!

Om deze webapp aan je beginscherm toe te voegen, tik op het delen-icoon en kies 'Zet op beginscherm'. Om deze webapp aan je startscherm toe te voegen, open het menu en kies 'Toevoegen aan startscherm'.