Activiteiten tijdens kerstvakantie

Eropuit tijdens de kerstvakantie

Twee weken lang genieten van de feestdagen, wintersfeer en allerlei leuke activiteiten. Ga samen met de kids op pad en maak er een hartverwarmende vakantie van!

Tips voor de kerstvakantie

Van 25 december tot en met 9 januari zijn alle kinderen vrij in verband met de kerstvakantie. Twee weken lang genieten van de feestdagen, wintersfeer en allerlei leuke activiteiten. Ga samen met de kids op pad en maak er een hartverwarmende vakantie van!

Levende kerststal, Kinderboerderij Minnebeek

Nét voor de kerstvakantie maar te leuk om niet te noemen: de levende kerststal bij Kinderboerderij Minnebeek. Op woensdagmiddag 22 december kun je hier van 14.30 tot 16.30 uur de levende kerststal bewonderen en natuurlijk op de foto! Dit alles onder het genot van warme chocolademelk en wat lekkers.

Kerstmusical Scrooge, De Kring

Gebaseerd op het wereldberoemde boek van Charles Dickens presenteert JONG! deze kerst de musicalproductie Scrooge. De voorstelling vertelt het verhaal van de gierige Scrooge en zijn ontmoeting met drie kerstgeesten. Een bonte en bruisende musicalvoorstelling voor jong en oud boordevol muziek, kleur en spektakel. Te zien op 26, 28 en 29 december in De Kring.  

Bewonder de kerstboom

Een kerstboom in huis is natuurlijk extra gezellig tijdens de feestdagen, maar je hebt kerstbomen en kerstbomen. En deze kerstboom is wel héél bijzonder! Een boom van ruim 12 meter hoog, bomvol prachtige lichtjes en hangers, die óók nog eens verhalen kan vertellen. Kom tijdens de kerstvakantie naar de Markt in Roosendaal om de boom te bewonderen en te luisteren naar de winterse verhalen.

Begeef je op glad ijs

Voor natuurijs moeten we de laatste jaren wel érg veel geluk hebben, maar schaatsen kan deze winter sowieso! Zowel op de Markt in Wouw als op het Kadeplein in Roosendaal vind je een sfeervolle ijsbaan waar je de ijzers kunt onderbinden en helemaal los kunt gaan op het ijs. Uiteraard wordt er ook aan de innerlijke mens gedacht met koek en zopie!

Advent-ramen-route Nispen

Zoals bij een adventkalender elke dag een vakje opengemaakt wordt, zal bij de Advent-ramen-route in Nispen elke dag een nieuw versierd en verlicht raam geopend worden. Zo ontstaat er een alternatieve adventkalender en een leuke wandelroute langs verschillende versierde ramen tijdens de donkere dagen voor Kerstmis. Het eerste raam wordt geopend op 1 december, vanaf 24 december tot en met 1 januari zijn alle ramen verlicht. In de eerste week van de vakantie kun je dus met de kids deze bijzondere route lopen!

Alle activiteiten

Ben je benieuwd naar alle activiteiten die tijdens Hartverwarmend Roosendaal georganiseerd worden? Bekijk dan de volledige agenda!

Om deze webapp aan je beginscherm toe te voegen, tik op het delen-icoon en kies 'Zet op beginscherm'. Om deze webapp aan je startscherm toe te voegen, open het menu en kies 'Toevoegen aan startscherm'.