Overnachten in Roosendaal

7x slapen als een roos

Slapen als een roos, dat kan natuurlijk alleen in Roosendaal! Op deze fijne plekjes kom je zéker aan een goede nachtrust toe.

Slapen als een roos, dat kan natuurlijk alleen in Roosendaal! Of je nu op zoek bent naar een knusse Bed & Breakfast of een sfeervol hotel: voor alle gelegenheden vind je een passende overnachtingsmogelijkheid in Roosendaal en de omliggende dorpen.

B&B Het Posthuis, Nispen

Overnachten in de voormalige politiepost van Nispen: dat kan bij Het Posthuis. Deze ruime, smaakvol ingerichte locatie met eigen ingang en tuin is heerlijk gelegen in het groen. Hier vandaan kun je heerlijk wandelen en fietsen! Uiteraard staat er ’s ochtends een smaakvol ontbijt op je te wachten, maar dankzij het keukenblokje kun je ook zelf kokerellen.

Hotel The Rosendale, Roosendaal

Tegenover het station en op loopafstand van het centrum gelegen, is hotel The Rosendale de perfecte locatie om Roosendaal en omgeving te verkennen. Het vernieuwde viersterrenhotel straalt een en al sfeer uit en je wordt er gastvrij ontvangen. Ook bij Hotel Central, dat aan de overkant is gelegen, word je door dezelfde eigenaren met veel liefde ontvangen.

Filion's Place, Roosendaal

Met drie kamers is deze Bed & Breakfast in een oude monumentale boerderij heel erg geschikt voor een gezin of meerdere stellen. Een plek waar je alle huiselijke comfort vindt, met de gastvrijheid van een hotel. Uiteraard mét een heerlijk ontbijt, en op verzoek is zelfs lunch of diner mogelijk. In de prachtige, ruime tuin kom je helemaal tot rust.

B&B Wouw, Wouw

Net buiten het sfeervolle dorp Wouw ligt deze ruime Bed & Breakfast met zeven kamers, geschikt voor in totaal zestien personen. Dat maakt deze locatie ook heel erg geschikt om te overnachten met vrienden of familie. In de omgeving van Wouw geniet je volop van het groen, met Roosendaal en andere aantrekkelijke steden binnen handbereik.

Hotel Tongerlo, Roosendaal

Heb je een avondje bij het theater op de agenda staan of heb je andere plannen in de stad? Dan is Hotel Tongerlo een ideale plek om te overnachten! Midden in het centrum met uitzicht op de Sint Jan, wat wil je nog meer? Een gastvrij ontvangst en een lekker ontbijtje natuurlijk, maar ook dat zit wel snor!

B&B Roosendaal, Roosendaal

Letterlijk naast het station van Roosendaal vind je deze bijzondere Bed & Breakfast, gelegen in twee voormalige machinistenwoningen. Op loopafstand van het centrum van Roosendaal, maar dankzij de ligging naast het station reis je ook makkelijk alle kanten op! De ruimte is van alle gemakken voorzien en heeft gratis parkeergelegenheid en de mogelijkheid om elektrische fietsen op te laden in een afsluitbare schuur.

B&B Heerle'k, Heerle

Drie sfeervolle kamers van alle gemakken voorzien: bij B&B Heerle’k is het goed toeven! Aan de voet van de Brabantse Wal in een prachtige, bosrijke omgeving waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen kom je helemaal tot rust. Brabantse gastvrijheid en een uitgebreid ontbijt: bij Heerle’k vind je het allemaal.

Overnacht je liever op een andere locatie? Bekijk dan het overzicht met alle overnachtingsmogelijkheden!
 


 

Om deze webapp aan je beginscherm toe te voegen, tik op het delen-icoon en kies 'Zet op beginscherm'. Om deze webapp aan je startscherm toe te voegen, open het menu en kies 'Toevoegen aan startscherm'.