De lekkerste koffie en taartjes

7 plekken voor de koffieliefhebber met zoete trek

Er is altijd een goede reden voor koffie met taart! Op deze plekken staat de koffie voor je klaar en lachen de taartjes je toe.

Even bijkletsen met een vriend of vriendin, om de dag goed te beginnen of omdat er iets te vieren is: er is altijd een goede reden voor koffie met taart. Op deze plekken word je met veel liefde ontvangen met verse koffie en staan de taartjes je al van een afstand toe te lachen!

STEK

Of je nu vlak voordat je naar de trein sprint snel een koffie to go haalt of even de tijd neemt om in het herfstzonnetje te genieten van jouw beker zwart goud: de koffie bij STEK smaakt áltijd goed! Neem er een lekker stuk homemade taart bij of laat je verrassen met een smaakvolle smoothiebowl als ontbijt. We waarschuwen je alvast: dit zou zomaar eens jouw vaste STEK kunnen worden!

Caffè Dono

Ruim vijftig soorten koffiebonen van over de hele wereld die vers voor je worden gemalen en ruim zeventig soorten losse thee: bij Caffè Dono haal je de lekkerste koffie en thee voor thuis! Natuurlijk kun je er ook ter plekke genieten van een vers bakkie, en dankzij de verleidelijke vitrine komt hier vast ook nog een heerlijk taartje of bonbon bij. Of juist op zoek naar de ultieme koffie-ervaring voor thuis? Dan is dit dé plek om je te laten informeren over de mooiste koffiemachines.

Eetboetiek Festina Lente

Twee populaire plekjes die samen voor een gouden formule gaan: het vroegere Lunchlokaal Noen en Lunchcafé Lente zijn nu Eetboetiek Festina Lente! Dé plek om je te onthaasten in een knusse setting met een heerlijke verse koffie of thee en de beroemde cheesecake, appeltaart en courgettecake naar eigen recept of een andere lekkernij. Ook een fijne locatie om even je laptop open te klappen en je mail weg te werken.

't Paviljoen

Niet alleen op maandag tijdens de weekmarkt is dit een fijne plek om neer te strijken voor een koffie-stop: ook de rest van de week zit je hier prima midden op de Nieuwe Markt. Sinds kort is ’t Paviljoen zelf aan het bakken gegaan, met een fijn resultaat: dagelijks heerlijk huisgemaakt gebak om je vingers letterlijk bij af te likken.

Bagels & Beans

Ben je tijdens een stormachtige herfstdag aan het shoppen en bang om buiten weg te waaien? Dan zit je bij Bagels & Beans in winkelcentrum de Roselaar veilig! Naast de overheerlijke (zoete) bagels kun je hier als liefhebber van taart, muffins en bananenbrood je hart ophalen. Overigens ook heel erg kids-proof dankzij de naastgelegen speelplek.

Brasserie T-Huis

Dé plek om bij te komen na (én voor) een heerlijke herfstwandeling door het bos. Bij Brasserie T-Huis zit je midden in de natuur, en dat maakt het een heel fijn plekje om te ontspannen. Op de kaart vind je een ruime keuze aan speciale koffies en andere warme dranken, waarbij je die warme wafel met fruit of heerlijke appeltaart natuurlijk niet kunt weerstaan. Welverdiend natuurlijk, na het halen van een frisse neus!

Bij Saar

Midden in het centrum van Roosendaal staat het gezellige terras van Bij Saar voor je klaar. De geuren die van binnen komen verleiden je tot het nemen van een koffie of verse gemberthee mét iets lekkers. Van worteltaart tot brownie: alles wordt met veel liefde vers bereid. Te koud voor het terras? Ook binnen zit je heel gezellig.

 


 


 

Om deze webapp aan je beginscherm toe te voegen, tik op het delen-icoon en kies 'Zet op beginscherm'. Om deze webapp aan je startscherm toe te voegen, open het menu en kies 'Toevoegen aan startscherm'.