Haal hier je eten en drinken af na een heerlijke wandeling!

Steun de horeca

De Roosendaalse natuur is prachtig, maar tijdens de herfst is het eigenlijk nóg lekkerder om een heerlijke wandeling te maken door de bossen.

Wat is er nu nog leuker dan je wandeling te beginnen óf af te sluiten met een heerlijke maaltijd of gewoon een koffie to go? Precies, helemaal niets. Daarom zetten we verschillende natuurgebieden mét de lokale horeca voor je op een rijtje:

1. Natuurpoort Visdonk

Landgoed Visdonk is misschien wel één van de meest bezochte plekjes van Roosendaal, maar geen paniek. Het bos is groot genoeg om er relaxt een wandeling te maken, maar ook hardlopen en mountainbiken behoren tot de mogelijkheden.

  • Stop na afloop bij Lodge Visdonk (naast de parkeerplaats) en verwen jezelf met een luxe diner voor thuis op de bank.
  • Na de herfstwandeling nog een lekker hapje eten of drinken meenemen? Of wil je juist tijdens je wandeling genieten van een warme chocomel of glühwein? Loop dan even langs Brasserie T-huis.

2. Natuurpoort Wouwse Plantage

Wandelen in Wouwse Plantage is altijd een goed idee. De parkeerplaats vormt de start voor tal van routes die je door het prachtige natuurgebied leiden. Wil je na afloop iets lekkers meenemen voor thuis? Bestel dan voor 15.00 uur een smakelijke maaltijd bij Restaurant Kwizien

3. Wandeling De Ster van Wouw

De Ster van Wouw is een prachtige wandeling die je meeneemt rond het kerkdorp Wouw. Onderweg kom je langs de Markt, de kerk, Molen de Arend en verschillende kapelletjes. De wandeling wisselt verharde en onverharde paden af. Een mooie afwisseling dus. Datzelfde geldt ook voor het aanbod van horeca in het dorp.

  • Wil je na je wandeling smullen van een heerlijke maaltijd? Loop dan op vrijdag, zaterdag of zondag langs de Huiskamer van Wouw. Hier haal je verse gerechten die je alleen nog even in de oven hoeft te zetten.
  • Ben je een echte liefhebber van Italiaans eten? Ga dan van woensdag tot en met zondag van 16.30 tot 20.00 uur langs De Pastabar voor overheerlijke pizza's, pasta's en antipasti.
  • Genieten van een culinair diner? Dan zit je bij 'Mijn Keuken' op de Markt goed. Kies voor de makkelijke maaltijd voor een smakelijk en gezond bord eten of het Verwen Menu voor een 4-gangen diner.