Shoppen in de Roosendaalse binnenstad

Voor de echte shopaholics

Shoppen in Roosendaal? In het winkelhart van de stad barst het van de mooie speciaalzaken, gezellige horecagelegenheden en unieke fashion stores. 

In de binnenstad van Roosendaal vind je meer dan 200 winkels. Dat je aan het eind van de dag niet met lege handen naar huis gaat is zeker, want er is echt voor ieder wat wils. Van overdekte winkelcentra tot de mooiste boetiekjes en oude winkelstraten. Of je nu op zoek bent naar een paar hippe sneakers, benodigdheden voor de zomerse barbecue of een stijlvol pak voor een speciale gelegenheid, in de binnenstad scoor je altijd! 

Sparen voor cadeaus

Hét spaarprogramma van de Roosendaalse binnenstad. Door middel van de gratis Roospas spaar je bij winkels en horeca voor gratis producten of diensten. De gespaarde punten op de Roospas kun je inleveren voor gratis producten bij circa 60 deelnemende winkels en horeca. Daarmee wordt winkelen in Roosendaal voortaan nóg leuker!

Ontdek het spaarprogramma

Na het shoppen

Om deze webapp aan je beginscherm toe te voegen, tik op het delen-icoon en kies 'Zet op beginscherm'. Om deze webapp aan je startscherm toe te voegen, open het menu en kies 'Toevoegen aan startscherm'.