Samen maken we er een mooie zomer van

  • Bezoek Roosendaal
  • Bezoek Roosendaal

Je beste beentje voor

De mooiste wandelroutes in en rondom Roosendaal

Strepen Melding

Gezellig bijkletsen met een vriend of vriendin, een perfect uitje voor het hele gezin, of een romantische variant voor twee? Een wandeling kan altijd! In de omgeving van Roosendaal zijn ontzettend veel prachtige routes te vinden waar je telkens weer wordt verrast door het mooie landschap.

Natuurpoorten

In gemeente Roosendaal zijn twee Natuurpoorten te vinden: Visdonk en Wouwse Plantage. Je kunt hier prachtig wandelen, de omgeving leent zich dan ook uitstekend voor een zomerse wandeltocht. Met voldoende mooie plekjes waar je even heerlijk tot rust kunt komen en bijvoorbeeld kunt genieten van een heerlijke picknick.

 

Natuurpoort Visdonk

Op een steenworp afstand van Roosendaal gelegen vind je Natuurpoort Visdonk. Vanaf dit startpunt kun je wandelen over verschillende afstanden, variërend van 1,3 tot 11,3 kilometer. Ga je voor de langste wandeling? Dan kom je langs het Rozenven. Ook voor kinderen is deze omgeving interessant, want op het natuurleerpad ontdekken ze spelenderwijs van alles over het bos en de natuur.
Bekijk wandelroute

 

Natuurpoort Wouwse Plantage

De tweede Natuurpoort is te vinden in Wouwse Plantage. Vanaf de ruime parkeerplaats loop je zo de natuur in richting Landgoed Wouwse Plantage. Wouwse Plantage kent een geschiedenis van meer dan viereneenhalve eeuw, waarin het zich heeft gevormd tot een prachtig boslandschap. Kom alles weten over dit mooie stukje natuur.
Bekijk wandelroute

 

Info maatregelen corona

In Roosendaal maken we er het beste van. Zodat we deze zomer kunnen genieten, op een verantwoorde manier, rekening houdend met de regels en vooral rekening houdend met elkaar. Lees hier meer over de maatregelen van onze gemeente.

Melding Icoon
Melding Icoon Melding Icoon