Samen maken we er een mooie zomer van

  • Bezoek Roosendaal
  • Bezoek Roosendaal

Sportactiviteiten

Zomerkampen en sportactiviteiten voor kids

Strepen Melding

In de schoolvakantie gaan de meeste sportlessen van de kinderen niet door, maar gelukkig zijn er alternatieven om deze zomer lekker in beweging te blijven! We hebben een aantal activiteiten voor je op een rij gezet, zodat de kids lekker uit kunnen razen deze zomer.

1. Summerfun 2020 – SSNB Roosendaal

SSNB Roosendaal heeft een heel leuk zomersportprogramma opgesteld om er voor te zorgen dat de jeugd voldoende blijft bewegen. Het programma van ‘Summerfun 2020’ bevat dan ook allerlei uitdagende activiteiten zoals boogschieten, beachvolleybal en een vossenjacht. Kinderen van 5 t/m 13 jaar kunnen zich op maandag, dinsdag en donderdag aansluiten bij de activiteiten, die van 13.00 tot 15.00 uur plaatsvinden. Schrijf je vooraf in via Sjors Sportief!
Inschrijven

2. Voetbalschool TIC

Voetbalschool TIC staat ook deze zomer klaar voor de voetballiefhebbers! De maanden juni, juli en augustus zijn goed gevuld met alle activiteiten van de speciale zomerkalender. Organiseer een voetbalfeestje, volg een privétraining of neem deel aan het voetbalkamp, zodat je deze zomer lekker kunt blijven voetballen. Uiteraard worden de juiste maatregelen getroffen, passend bij de huidige situatie. Je kunt dus met een gerust hart je kinderen op pad sturen voor een sportieve zomer!
Inschrijven

3. Summercamp Ubuntu Sport

Bewegen is leuk en belangrijk, daar weten ze bij Ubuntu alles van. En met het Ubuntu Sport Summercamp bij Aleco Sport Visions kun je de Oranje sportzomer toch nog een beetje beleven! Tijdens een 3- of 5-daags voetbalkamp leren kinderen in de leeftijd van 6 t/m 14 jaar nieuwe skills en hoe je beter kunt samenspelen. Schrijf je snel in om verzekerd te zijn van een plekje.
Inschrijven

 

Info maatregelen corona

In Roosendaal maken we er het beste van. Zodat we deze zomer kunnen genieten, op een verantwoorde manier, rekening houdend met de regels en vooral rekening houdend met elkaar. Lees hier meer over de maatregelen van onze gemeente.

Melding Icoon
Melding Icoon Melding Icoon