Heerlijke Roosendaalse picknickbox to go

Voor een extra lekkere zomer!

Strepen Melding

Een gezellig gezinsuitje, smakelijke lunchdate met vrienden of een romantisch etentje voor twee. Deze zomer wordt extra leuk én lekker, met een rijkelijk gevulde picknickbox!

Maar liefst tien verschillende, lokale aanbiederszorgen er voor dat jij onbezorgd op pad kunt en (onderweg) kunt genieten van een lekkere picknick. Het enige wat jij hoeft te doen is je picknickkleedje uit te de kast halen, de rest wordt voor je geregeld.  

De inhoud van de box is per aanbieder verschillend en ontzettend gevarieerd, waardoor je hem kunt inzetten voor een lunch, borrel of diner.  

Op deze tien plekken kun je een picknickbox bestellen:

1. Bagels & Beans

Twee knoflookbagels die je zelf kunt beleggen met pesto creamcheese, mozarella, pijnboompitjes, basilicum, gerookte zalm, groene pesto, zongedroogde tomaat, tonijnsalade en/of hummus. In de box zitten ook twee smoothies aardbei/mango/banaan.

Prijs
21,70 euro (2 personen)

Bestellen
De picknickbox is verkrijgbaar bij het afhaalloket van Bagels & Beans in Winkelcentrum Roselaar, of telefonisch te bestellen.

Contact
Roselaar 39, Roosendaal
0165 – 32 87 25

2. Bakkerij van den Bemd

Bloemenmarkt 13, Roosendaal
0165 – 53 33 19

3. Curry Masala

Tapas Indian Thali (combinatie van vlees-, vis- en kipgerechten met groenten)

Prijs
30,95 euro (2 personen)

Bestellen
Telefonisch of via email: info@currymasala.nl.
De picknickboxen kunnen vanaf 16:00 uur opgehaald worden. Wil je jouw box eerder ophalen of bestel je meer dan drie picknickboxen? Geef je bestelling dan een dag van tevoren door.

Contact
Nieuwe Markt 75D, Roosendaal
0165 – 78 66 22

4. Lunchcafé Lente

Gazpacho, broodje gerookte kip met pomodori, bosui, spekjes en mosterdmayo of een broodje met humus met gegrilde groenten (vega), salade van watermeloen, rucola, feta en munt, miniquiche van gekarameliseerde ui en pomodori, een biosapje en een homemade notenchocoladekoek.

Prijs
15 euro per persoon, bestellen vanaf 2 personen

Bestellen
Minimaal een dag van tevoren telefonisch vóór 17.00 uur bestellen.

Contact
Markt 8, Roosendaal
(0165) 857 253

Picknickbox van Lunchcafe Lente

5. Milano

Passage 17, Roosendaal
(0165) 555 355

6. ‘t Paviljoen

Een goedgevulde box voor twee personen met verse jus d’orange, broodsnedes, gegrilde kip, gerookte zalm & eiersalade, jam & boter, mini muffin en fruit.

Prijs
25 euro (2 personen)

Bestellen
Een dag van tevoren vóór 17.00 uur via info@paviljoenroosendaal.nl of telefonisch.

Contact
Nieuwe Markt 49 A, Roosendaal
0165 – 39 34 64

7. STEK

Een heerlijk broodje met avocado om te delen, twee kleine smoothiebowls, twee kleine koffies of thee naar keuze, twee Tony Chocolonely chocolaatjes, twee plakken homemade cake en twee stuks fruit.

Prijs
25 euro (2 personen)

Bestellen
Stuur de dag van tevoren voor 17:00 uur een berichtje via Facebook of Instagram (@stekroosendaal). Mailen kan ook: info@stek-roosendaal.nl. De box kan tussen 12:00 en 14:00 uur opgehaald worden.

Adres
Stationsplein 3B, Roosendaal

8. Brasserie T-Huis

Met de picknickbox het bos in? Ook dat kan! De box van Brasserie T-Huis kunt u zelf samenstellen. Kies uit een wrap kip pesto, wrap ham roomkaas of een sandwich gezond (voor zowel de wraps als sandwich zijn er vega opties mogelijk) en combineer dit met een flesje melk, water of jus d’orange. Daarnaast krijg je nog een vers stuk fruit en een lekkere versnapering.

Ook aan de kinderen is gedacht. Zij kunnen kiezen uit een boterham met ham, kaas, jam of hagelslag op bruin of wit brood met een Twist&Drink of een flesje water. Ook mogen ze aangeven of ze liever een zakje chips (paprika of naturel) of snoep lusten.

Prijs
12,50 per persoon

Bestellen
Uiterlijk één dag van tevoren. Bestellen kan telefonisch of per email: info@brasserie-t-huis.nl  

Contact
Dennescheerderdreef 11, Roosendaal
0165 – 54 64 38

9. De Torteltuin

In de box zit echt van alles: hartig, zoet, fruit, smoothie, homemade ice tea en meer! Wat het precies is, blijft nog een verrassing. Voor kinderen tot 10 jaar is er een kinderpicknick samengesteld, zodat ook zij lekker kunnen smikkelen. Eigenares Imke helpt je graag met tips voor de beste picknickplekjes!

Prijs
15,00 euro per persoon (vanaf 2 personen), kinderen 10,00 euro

Bestellen
Je kunt de picknickbox van De Torteltuin telefonisch bestellen, waarna je deze op het door jou gekozen tijdstip kunt afhalen. Omdat alles vers wordt gemaakt, graag minimaal vier uur van tevoren bestellen.

Contact
Grensstraat 17, Nispen
06-37 28 12 13

10. Het Wapen van Roosendaal

Markt 9, Roosendaal
0165 – 53 43 76