Samen maken we er een mooie zomer van

  • Bezoek Roosendaal
  • Bezoek Roosendaal

Op pad met de kids

Een leuke zomer voor het hele gezin

Strepen Melding

Zes weken zomervakantie is eigenlijk niet genoeg voor alle leuke dingen die je in Roosendaal en omgeving kunt doen. Fantastisch zomerweer of een druilerige dag: voor elk moment vind je wel iets leuks.

Outdoor Springdorp

7000 m2 springplezier

Van 11 t/m 26 juli wordt het voetbalveld van het Herstaco Stadion omgetoverd tot een opblaasbaar springparadijs. Maar liefst 7.000 m2 aan springkussens, van stormbanen tot een waterkussen. Een compleet outdoor springdorp dus! Leef je uit deze zomer en kom dagelijks tussen 10.00 uur tot 18.00 uur langs voor het leukste vermaak. De entree per kind bedraagt € 7,50, voor volwassenen is de toegang gratis.
Bekijk activiteit

Speeltuin Vrouwenhof

Urenlang speelplezier

Op een terrein van bijna 1,5 hectare groot vind je de leukste speeltoestellen voor het hele gezin. Een veilige speeltuin waar de kids naar hartenlust kunnen spelen. In de speeltuin is een pannenkoekenrestaurant, maar je mag ook je picknick meebrengen en ergens op een kleedje neerstrijken. Mooi weer kunnen ze helaas niet garanderen, maar een hoop speelplezier wel!
Bekijk activiteit

 

Speeltuin Kade

Klimmen en klauteren

Kinderen van 2 tot 14 jaar vermaken zich uitstekend in Speeltuin Kade. Op deze gemoedelijke plek kunnen ze zich heerlijk uitleven. Speeltoestellen en een groot voetbalveld maken deze speeltuin tot een feestje voor iedereen. Er is een kiosk waar je terecht kunt voor wat lekkers.
Bekijk activiteit

 

Avontura

Dé hotspot bij slecht weer

Er zijn van die dagen in de zomer dat de weergoden ons minder goed gezind zijn. Wat doe je dan? Juist, dan ga je naar Avontura! In dit grote indoor speelparadijs ga je helemaal los op de trampolines, klim en klauter je op het klauterplein en ga je van de piratenglijbaan. Maar dat is nog lang niet alles, ga het dus snel zelf ontdekken.
Let op! Vooraf reserveren met tijdslot is op dit moment verplicht.
Bekijk activiteit

 

Kinderboerderij Minnebeek

De zoo van Roosendaal

In Tolberg, aan de rand van het Burgemeester Marijnenpark, vind je Kinderboerderij Minnebeek. Geitjes, schapen, konijntjes, kippen en pony’s: allerlei dieren lopen rond op deze gezellige kinderboerderij! De kleintjes vermaken zich hier prima tussen de knorrende en blatende beestjes.
Let op! Voor je bezoek aan de kinderboerderij moet een tijdslot worden gereserveerd.
Bekijk activiteit

 

Krazy Kangaroo

Springen als een kangoeroe

Bij Krazy Kangaroo voel je je als een… kangoeroe natuurlijk! Op de trampolines spring je huizenhoog en alle toffe spelvormen maken het springfestijn helemaal af. Dus grijp die anti-slipsokken uit de kast en gaan met die banaan!
Reserveer vooraf, om teleurstelling aan de kassa te voorkomen.
Bekijk activiteit

 

Kart Centre Roosendaal

Racen als Max Verstappen

Bij Kart Centre Roosendaal rijd je op een technische baan met snelle bochtencombinaties. Zo maak je kennis met het ultieme racegevoel! Voor mensen met en zonder ervaring is de 600 meter lange baan geschikt, veiligheid staat hier hoog in het vaandel. Iedereen vanaf 7 jaar is welkom om zich voor even Max Verstappen te voelen.
Bekijk activiteit

 

 

Info maatregelen corona

In Roosendaal maken we er het beste van. Zodat we deze zomer kunnen genieten, op een verantwoorde manier, rekening houdend met de regels en vooral rekening houdend met elkaar. Lees hier meer over de maatregelen van onze gemeente.

Melding Icoon
Melding Icoon Melding Icoon