Samen maken we er een mooie zomer van

  • Bezoek Roosendaal
  • Bezoek Roosendaal

Vakantie in de tuin

Haal je vakantie naar de achtertuin!

Strepen Melding

Vakantie dichtbij kan ook letterlijk héél dichtbij zijn. Bijvoorbeeld op je balkon of in de achtertuin. Ook daar kun je genieten van de warme zomer die we mogen verwachten. Met deze tips wordt alles nog zonniger!

Costa del achtertuin

Maak van je tuin een tropische bestemming

Dit jaar niet naar Spanje maar vakantie in de achtertuin? Ook heerlijk! Met een beetje inlevingsvermogen tover je de tuin om tot een tropische bestemming. Met palmbomen, parasols, een hangmat, een ijsje uit je eigen vriezer en een mini zwembad heb jij dat vakantiegevoel écht wel te pakken! Bij verschillende winkels kun je terecht voor zomerse accessoires, zoals Hema, Xenos, Action en Zeeman. Tover je tuin dus om in een paradijsje waar jij je tijdens de zomervakantie prima kunt vermaken. Laat de zon maar komen!

 

Kamperen

Het gras is groener bij de buren

Ken je iemand met een ruime tuin of heb je zelf plek voor een tent? Haal dan je kampeeruitrusting van zolder en ga kamperen in eigen tuin! Slaap onder de sterrenhemel en kook op je campingkooktoestel, zo heb je direct het ultieme vakantiegevoel te pakken. Is je kampeeruitrusting nog niet helemaal compleet? Dan ben je bij Outdoor Roosendaal aan het juiste adres voor onder andere een nieuwe tent, slaapzak of luchtbed.

 

Barbecueën

Koop je vlees lokaal

Een heerlijke barbecue doet het altijd goed. Met het gezin, vrienden of familie: er is altijd een goede reden om een barbecue te organiseren. In Roosendaal zijn genoeg adresjes waar je allerlei lekkers voor op de grill kunt kopen. Laat je dus lekker ontzorgen bij het organiseren van de perfecte barbecue.

 

Je favoriete bestemming

Maar dan in de achtertuin

Liefhebber van bijvoorbeeld Frankrijk, Spanje of Italië? Organiseer een Franse avond met de lekkerste kaasjes en baguettes en speel jeu des boules met de buren. Liever op de Italiaanse tour? Een pizza- of pastabuffet doet het ook altijd goed. Vergeet de avond niet af te sluiten met een heerlijk Italiaans ijsje. Stond Spanje op de planning voor dit jaar? Maak dan je eigen tapas en sangria en trek je flamencojurk aan, ook dan kan je avond niet meer stuk!

 

Info maatregelen corona

In Roosendaal maken we er het beste van. Zodat we deze zomer kunnen genieten, op een verantwoorde manier, rekening houdend met de regels en vooral rekening houdend met elkaar. Lees hier meer over de maatregelen van onze gemeente.

Melding Icoon
Melding Icoon Melding Icoon