Samen maken we er een mooie zomer van

  • Bezoek Roosendaal
  • Bezoek Roosendaal

Op de pedalen

De mooiste fietsroutes in en rondom Roosendaal

Strepen Melding

Lekker naar buiten maar wel op afstand van anderen? Stap op de fiets en geniet van de mooie omgeving van Roosendaal! Bij de VVV zijn verschillende fietsroutes beschikbaar, maar online kun je heel eenvoudig ook zelf je fietsroute samenstellen. Kun je niet kiezen uit het aanbod? We lichten een aantal leuke fietsroutes voor je uit.

Bevrijdingsroute

10 of 54 km

Ter gelegenheid van 75 jaar bevrijding van Roosendaal, zijn er twee speciale routes samengesteld die de verschrikkingen van de Tweede Wereldoorlog herdenken of herinneren aan het vieren van de bevrijding. De korte route is heel geschikt om samen met de kids te fietsen!
Bekijk fietsroute

 

 

Vlietroute

31 of 44 km

De Vlietroute gaat, hoe kan het ook anders, voor een groot deel langs de (Roosendaalse) Vliet. Deze prachtige route heeft talloze stops onderweg voor een fijne pauze! Je kunt kiezen uit een route van 31 of 44 km.
Bekijk fietsroute

 

 

Suikerroute

34 of 41 km

Wist je dat West-Brabant de Suikerhoek van Nederland wordt genoemd? Ooit stonden hier namelijk meer dan twintig suikerfabrieken! Deze route gaat langs de locaties waar ooit de suikerfabrieken stonden.
Bekijk fietsroute

 

Boerderijwinkelroute

37 of 40 km

Twee bijzondere routes die langs de leukste boerderijwinkels komen, waar je de lekkerste versproducten kunt kopen. Vers van het land, zo op je bord! Ook kun je onderweg bij de boeren heerlijk pauzeren met bijvoorbeeld verse aardbeien en een lekker sapje.
Bekijk fietsroute

Wil je meer fietsroutes ontdekken? Bekijk hier het complete overzicht van alle routes:
Bekijk alle routes

 

Info maatregelen corona

In Roosendaal maken we er het beste van. Zodat we deze zomer kunnen genieten, op een verantwoorde manier, rekening houdend met de regels en vooral rekening houdend met elkaar. Lees hier meer over de maatregelen van onze gemeente.

Melding Icoon
Melding Icoon Melding Icoon