Cultuur in Roosendaal

...is dichterbij dan je denkt!

Strepen Melding

Musea zijn weer open en ook een bezoek aan het theater is in aangepaste vorm weer mogelijk. Dat is goed nieuws voor onder andere Openluchttheater Nispen en Museum Tongerlohuys, want ook zij openen hun deuren deze zomer weer voor jou!

Museum Tongerlohuys

De speciale tentoonstelling TONG IV Send in the clowns is verlengd, en daardoor kun je deze unieke kunstwerken nog bekijken tot en met 23 augustus. Vijf Roosendaalse kunstenaars kregen de vrijheid om te spelen met de vaste collectie van museum Tongerlohuys, én er met eigen kunstwerken op te reageren. Resultaat: een bijzondere uitwisseling tussen historisch en hedendaags. Kom kijken naar de creaties van Gijs Assmann, Berend Hoekstra, Judith Krebbekx, Q.S. Serafijn en Koen Vermeule.
Uiteraard is ook de reguliere collectie van het museum te bezichtigen.
Let op! Reserveer vooraf je tickets met tijdslot, om drukte te voorkomen.
Bestel tickets

Openluchttheater Nispen

Deze zomer kun je in Openluchttheater Nispen genieten van bijzondere voorstellingen in de buitenlucht. In dit unieke theater vinden namelijk de hele zomer diverse voorstellingen plaats! Van een Exotische Theatermiddag tot Ierse muziek en van Meziek Meneer Ronald tot een klassiek concert. Kortom: voor iedere leeftijd en in allerlei genres staat er wel iets op het programma.

Reserveer snel jouw kaarten, want het aantal plaatsen per voorstelling is beperkt. Uiteraard heeft het theater de nodige maatregelen getroffen en wordt er rekening gehouden met 1,5 meter afstand.

Zondag 26 juli
Exotische Theater Middag

Zondag 2 augustus
Nol Havens Caravan Tour 2020/2021

Zondag 9 augustus
Ierse Middag

Zondag 16 augustus
Dolle Pret met Bart Juwett

Zondag 23 augustus
Smidje Verholen

Zondag 30 augustus
Mannen van Naam spelen de Duivelsbrug

Reserveer je tickets

 

Info maatregelen corona

In Roosendaal maken we er het beste van. Zodat we deze zomer kunnen genieten, op een verantwoorde manier, rekening houdend met de regels en vooral rekening houdend met elkaar. Lees hier meer over de maatregelen van onze gemeente.

Melding Icoon
Melding Icoon Melding Icoon